4 Kuverter.
800 gr. mørksej ryg ( filet )
1 stk. stor porre
250 gr. jordskokker
250 gr. skalotteløg
2-3 fed hvidløg
1 kvist timian
3 stk. laurbærblade
1/2 sp. hvid balsamico eddike
1 cl. tør hvidvin
frisk salvie ( eller kørvel )
salt , peber og oliven olie .
Skær mørksej ryggen ud i stykker på 100 gr. svøb blancheret porrestrimler
omkring, formes som medaillon, bindes eller brug tandstikker til at holde det
sammen. Brunes hurtig af i olie på på panden .
Skrub skokken, skær dem i stykker på 1-1,5 cm. tykkelse, pil og skær
skalotteløgene i både, sauteres af i olie med hakkede hvidløg, timian og
laurbærblade, hældes i ildfast fad, anbring sej medailloner oven på, tilsæt
hvid balsamico eddike og hvidvin, samt fint skåret frisk salvie ( eller kørvel
), krydres med salt og peber. Sættes i en 180 gr. varm ovn i 20 - 25 min..
Anret sauteen midt på tallerken med medaillonerne (2 pr. kuvert ) øverst, kog
skyen ( fonden ) ned til det halve, jævnes evt. med maizena , eller pisk koldt
smør i , smages til med salt og peber, og hældes rundt om retten.
Serveres med et godt brød , et glas tørt hvidvin ELLER et glas koldt øl.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Hummerravioli med cremet hummersauce og dild
Sådan laver du hummerravioli – til 4-6 personer Selve hummerne 2 hummere 1 dusk dild 2-3 laurbærblade 5-6 peberkorn 1. Kom rigeligt v...
-
Kogt kylling 2½ dl. Piskefløde til skum karry, salt, sukker ananas i skiver saltristede mandler ca. 150-200 gr. mayonnaise. Mayonna...
-
4 kalveschnitzler på ca. 125 g. hver 70 g mel, blandet med salt og peber 1 spsk olivenolie 25 g smør salt og revet skal af 1 øko citron ...
-
Sådan laver du hummerravioli – til 4-6 personer Selve hummerne 2 hummere 1 dusk dild 2-3 laurbærblade 5-6 peberkorn 1. Kom rigeligt v...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar