(til 4 personer)
Ingredienser
1 spsk olivenolie
1 hakket løg
2 fed knust hvidløg
2 spsk tomatpure
1 spsk blandende, friskhakkede krydderurter
1 tsk Worchestershire sauce
1½ dl varm oksekødsfond
Olie, se fremgangsmåde
Salt og peber
Basilikumblade til pynt
Tilberedning:
Opvarm olien i en stor gryde og svits løg og hvidløg i 5
minutter, indtil løgene er bløde og rør derefter kødet i. Skrue op for varmen
og svits kødet i 3 minutter under omrøring.Skrue ned for varmen, tilsæt tomatpure og krydderurter og rør godt rundt. Kom tomater med saft i gryden sammen Worchestershire sauce og fond. Lad saucen simre under låg i 1 time under jævnlig omrøring. Smag til med salt og peber.
Ca. 10 minutter før saucen er færdig, bringes en stor gryde med
Fordel pastaen på 4 tallerkener og hæld sauce over. Pynt med basilikumblade og server. Godt landbrød og blandet grøn salat er godt tilbehør til denne ret.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar