Ingredienser
12 fiskefileter
2 dl rasp eller rugmel
2 spsk. raps- eller olivenolie til stegning
750 g pommes frites (fedtindhold 4% - fx pommes gigant)
groft salt.
Remoulade:
2 stængler bladselleri i skiver
4 gulerødder i små tern
4 drueagurker i små tern
1 dl fromage frais
2 spsk. mager mayonnaise
1 tsk. karry
1 bundt purløg
salt og peber
2 dl rasp eller rugmel
2 spsk. raps- eller olivenolie til stegning
750 g pommes frites (fedtindhold 4% - fx pommes gigant)
groft salt.
Remoulade:
2 stængler bladselleri i skiver
4 gulerødder i små tern
4 drueagurker i små tern
1 dl fromage frais
2 spsk. mager mayonnaise
1 tsk. karry
1 bundt purløg
salt og peber
Tilbehør: Salat.
Tilberedning:
Vend fiskefileterne i rugmel. Varm halvdelen af olien på en
pande og steg fileterne i ca. 5 min. på den ene side. Tilsæt derefter resten af
olien og steg fiskene i yderligere ca. 5 min. på den anden side.
Fordel pommes frites i et jævnt lag i et ovnfast fad og steg kartoflerne i ovnen ved 225 gra-der i ca. 20 min., til de er gyldne. Drys med groft salt.
Remoulade: Rør fromage frais sammen med mayonnaise, tilsæt karry, grønsager og klippet purløg og smag til med salt og peber.
Servér fiskefileterne med remoulade, pommes frites og salat..
Fordel pommes frites i et jævnt lag i et ovnfast fad og steg kartoflerne i ovnen ved 225 gra-der i ca. 20 min., til de er gyldne. Drys med groft salt.
Remoulade: Rør fromage frais sammen med mayonnaise, tilsæt karry, grønsager og klippet purløg og smag til med salt og peber.
Servér fiskefileterne med remoulade, pommes frites og salat..
Ingen kommentarer:
Send en kommentar