onsdag den 31. oktober 2018

Millionbøf

Ingredienser
  • 1 stort eller 2 mellemstore løg
  • 500 gram hakket oksekød
  • 3 spsk mel
  • olie til at stege i
  • ½ liter vand
  • 1 tern eller 1 spsk hønsepulver
  • 3-4 laurbærblade
  • 2 tsk salt (smag til)
  • knust peber - mindst 1 tsk
  • kulør 
Hak løgene groft.
Steg løgene i olie i en godt varm gryde.
Når løgene begynder at brune, så kom kødet ved og brun det godt også.
Kom melet i det brunede kød. Rør det godt rundt så der ikke er klumper.
Kom vandet ved og bring det i kog under omrøring.
Tilsæt tern, salt, peber og laurbærblade.
Giv det lidt farve med en skvæt kulør.
Lad det simre ½ time så sovsen kan tage smag og melsmagen forsvinder.
Det er vigtigt at løgene og kødet brunes godt. !

Kartoffelmos eller kogte kartofler.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hummerravioli med cremet hummersauce og dild

Sådan laver du hummerravioli – til 4-6 personer Selve hummerne 2 hummere 1 dusk dild 2-3 laurbærblade 5-6 peberkorn 1. Kom rigeligt v...