- 1 stort eller 2 mellemstore løg
- 500 gram hakket oksekød
- 3 spsk mel
- olie til at stege i
- ½ liter vand
- 1 tern eller 1 spsk hønsepulver
- 3-4 laurbærblade
- 2 tsk salt (smag til)
- knust peber - mindst 1 tsk
- kulør
Hak løgene groft.
Steg løgene i olie i en godt varm gryde.
Når løgene begynder at brune, så kom kødet ved og brun det godt også.
Kom melet i det brunede kød. Rør det godt rundt så der ikke er klumper.
Kom vandet ved og bring det i kog under omrøring.
Tilsæt tern, salt, peber og laurbærblade.
Giv det lidt farve med en skvæt kulør.
Lad det simre ½ time så sovsen kan tage smag og melsmagen forsvinder.
Det er vigtigt at løgene og kødet brunes godt. !
Kartoffelmos eller kogte kartofler.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar