Lagkagebunde
3 æg
125 g sukker
Piskes længe tykt og hvidt
Pisk 2 spsk vand i æggesnapsen
50 gr mel
70 gr kartoffelmel
½ tsk hjortetaksalt
Blandes, sigtes og røres i æggesnapsen
dejen kommes i 3 lagkageforme der er smurt rigtig godt
Bages ca 6 min ved 225 grader
Kagecreme
2 dl mælk
2 æggeblommer (past)
1 spsk sukker
1 spsk mel
1 tsk vanille
æg, sukker + vanilla røres sammen i en gryde - mel røres røres i. mælk røres i efterhånden, så det ikke klumper.
Koges op ved svag varme.
Der røres hele tiden og cremen koger i 5 min
Gryde sættes i koldt vand, så det køler hurtigt ned.
2½ dl piskefløde til skum. Cremen + fløden piskes sammen.
Fordel creme på 2 lagkagebunde.
Marmelade fordeles over cremen på den ene bund.
100 g mørk chokolade hakkes og kommes over den anden
glasur + evt slik
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Hummerravioli med cremet hummersauce og dild
Sådan laver du hummerravioli – til 4-6 personer Selve hummerne 2 hummere 1 dusk dild 2-3 laurbærblade 5-6 peberkorn 1. Kom rigeligt v...
-
Kogt kylling 2½ dl. Piskefløde til skum karry, salt, sukker ananas i skiver saltristede mandler ca. 150-200 gr. mayonnaise. Mayonna...
-
4 kalveschnitzler på ca. 125 g. hver 70 g mel, blandet med salt og peber 1 spsk olivenolie 25 g smør salt og revet skal af 1 øko citron ...
-
Sådan laver du hummerravioli – til 4-6 personer Selve hummerne 2 hummere 1 dusk dild 2-3 laurbærblade 5-6 peberkorn 1. Kom rigeligt v...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar