onsdag den 31. oktober 2018

Kisser's lagkage

Lagkagebunde

3 æg
125 g sukker
Piskes længe tykt og hvidt

Pisk 2 spsk vand i æggesnapsen
50 gr mel
70 gr kartoffelmel
½ tsk hjortetaksalt
Blandes, sigtes og røres i æggesnapsen

dejen  kommes i 3 lagkageforme der er smurt rigtig godt

Bages ca 6 min ved 225 grader

Kagecreme

2 dl mælk
2 æggeblommer (past)
1 spsk sukker
1 spsk mel
1 tsk vanille

æg, sukker + vanilla røres sammen i en gryde - mel røres røres i. mælk røres i efterhånden, så det ikke klumper.
Koges op ved svag varme.
Der røres hele tiden og cremen koger i 5 min
Gryde sættes i koldt vand, så det køler hurtigt ned.
2½ dl piskefløde til skum. Cremen + fløden piskes sammen.
Fordel creme på 2 lagkagebunde.
Marmelade fordeles over cremen på den ene bund.
100 g mørk chokolade hakkes og kommes over den anden
glasur + evt slik

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hummerravioli med cremet hummersauce og dild

Sådan laver du hummerravioli – til 4-6 personer Selve hummerne 2 hummere 1 dusk dild 2-3 laurbærblade 5-6 peberkorn 1. Kom rigeligt v...