onsdag den 31. oktober 2018

Kalvekoteletter med blomkålspuré og stegte svampe



Kalvekoteletter med blomkålspuré og stegte svampe

Tid: 35 minutter.

DET SKAL DU BRUGE TIL KALVEKOTELETTER
4 kalvekoteletter
1 spsk. solsikkeolie til stegning

STEGTE SVAMPE
175 g østershatte
1 skalotteløg
1 spsk. smør til stegning
2 stilke timian
salt og friskkværnet peber
1 dl hønsebouillon
1 spsk. smør

BLOMKÅLSPURÉ
2 bagekartofler
½ blomkål
50 g smør
salt og friskkværnet peber

GRØN SALAT
1 hjertesalat
½ agurk
2 spsk. olivenolie
salt og friskkværnet peber
PYNT:
frisk timian


1. Stegte svampe: Rens svampene, og skær dem i mindre stykker. Pil løget, og hak det fint. Steg svampe og løg i smør på en pande, og krydr med timian, salt og peber. Hæld bouillon på, og lad det koge ind. Tilsæt smør lige inden servering.

2. Blomkålspuré: Skræl og skær kartofler i mindre stykker. Skyl blomkål, og skær den i små buketter. Kog kartofler og blomkålsbuketter i en gryde, til de er møre. Hæld vandet fra, og mós. Brun smør i en kasserolle, rør det i mosen, og smag til med salt og peber.

3. Grøn salat: Skyl og snit salat og agurk. Dryp med olie, og krydr med salt og peber.

4. Kalvekoteletter: Steg koteletterne i olie på en (grill)pande i 4 minutter på hver side. Anret bøfferne oven på blomkålspuré og svampe. Drys med timian, og servér salat til.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hummerravioli med cremet hummersauce og dild

Sådan laver du hummerravioli – til 4-6 personer Selve hummerne 2 hummere 1 dusk dild 2-3 laurbærblade 5-6 peberkorn 1. Kom rigeligt v...