onsdag den 31. oktober 2018

Entrecote med stuvede kantareller

1 græskar af ca. 1 kg f.eks. hokkaido eller butternut
olivenolie
salt og peber
lidt citron eller limesaft
200 g kantareller
lidt olivenolie og smør
½ dl hvidvin
2 dl piskefløde
1 tsk dijonsennep
salt og peber
6-8 entrecote
1 spsk olivenolie
1 spsk smør
3-4 kviste timian
salt og peber
1 fed finthakket hvidløg

½ bakke rucola

Tilbehør: kogte kartofler.
Sådan laver du entrecote:

Halver græskaret og skrab kernerne ud. Skræl græskaret og skær det i stave eller mindre stykker. Kom græskarstykkerne på bageplade med bagepapir. Kom olivenolie, salt og peber på græskarstykkerne og bag dem i ovnen 25-30 min ved 200 grader til de er møre. Tag dem ud og krydr med citron eller limesaft og vend græskarstykkerne sammen med rucolasalat før servering.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hummerravioli med cremet hummersauce og dild

Sådan laver du hummerravioli – til 4-6 personer Selve hummerne 2 hummere 1 dusk dild 2-3 laurbærblade 5-6 peberkorn 1. Kom rigeligt v...