1 græskar af ca. 1 kg f.eks. hokkaido eller butternut
olivenolie
salt og peber
lidt citron eller limesaft
200 g kantareller
lidt olivenolie og smør
½ dl hvidvin
2 dl piskefløde
1 tsk dijonsennep
salt og peber
6-8 entrecote
1 spsk olivenolie
1 spsk smør
3-4 kviste timian
salt og peber
1 fed finthakket hvidløg
½ bakke rucola
Tilbehør: kogte kartofler.
Sådan laver du entrecote:
Halver græskaret og skrab kernerne ud. Skræl græskaret og skær
det i stave eller mindre stykker. Kom græskarstykkerne på bageplade med
bagepapir. Kom olivenolie, salt og peber på græskarstykkerne og bag dem i ovnen
25-30 min ved 200 grader til de er møre. Tag dem ud og krydr med citron eller
limesaft og vend græskarstykkerne sammen med rucolasalat før servering.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar