onsdag den 14. december 2011

Fyldt mørbrad med Serrano skinke

Fyldt mørbrad med serrano skinke

2-3 personer

1 svinemørbrad renses for sener og flækkes op på langs
1 lille løg i tern klares i olie, tilsæt
1 portobello svamp i tern (eller nogle champignon)
1 lille tomat i tern
1 hvidløg i skiver, krydres med lidt chili i flager
tørret oregano og lidt limesaft

Ovenstående køles af og fyldes i mørbraden, mørbraden lukkes, krydres med lidt salt og peber og omvikles med serrano skinke.

Læg mørbraden i et ovnfast fad, sammen med 1 glas grillet peber.
½ courgette i halvverede tykke skiver
1 rødløg i smalle både
2 tomater i kvarter, krydr med salt og peber
2 kviste rosmarin lægges over grøntsagerne

Nu kan fadet sættes i køleskabet til det skal i ovnen, hæld en sjat hvid balsamico over grønsagerne.
Sæt fadet i ovnen på 180 gr. i 25 minutter.

Server flute eller pasta til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hummerravioli med cremet hummersauce og dild

Sådan laver du hummerravioli – til 4-6 personer Selve hummerne 2 hummere 1 dusk dild 2-3 laurbærblade 5-6 peberkorn 1. Kom rigeligt v...