Fyldt mørbrad med serrano skinke
2-3 personer
1 svinemørbrad renses for sener og flækkes op på langs
1 lille løg i tern klares i olie, tilsæt
1 portobello svamp i tern (eller nogle champignon)
1 lille tomat i tern
1 hvidløg i skiver, krydres med lidt chili i flager
tørret oregano og lidt limesaft
Ovenstående køles af og fyldes i mørbraden, mørbraden lukkes, krydres med lidt salt og peber og omvikles med serrano skinke.
Læg mørbraden i et ovnfast fad, sammen med 1 glas grillet peber.
½ courgette i halvverede tykke skiver
1 rødløg i smalle både
2 tomater i kvarter, krydr med salt og peber
2 kviste rosmarin lægges over grøntsagerne
Nu kan fadet sættes i køleskabet til det skal i ovnen, hæld en sjat hvid balsamico over grønsagerne.
Sæt fadet i ovnen på 180 gr. i 25 minutter.
Server flute eller pasta til.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Hummerravioli med cremet hummersauce og dild
Sådan laver du hummerravioli – til 4-6 personer Selve hummerne 2 hummere 1 dusk dild 2-3 laurbærblade 5-6 peberkorn 1. Kom rigeligt v...
-
Kogt kylling 2½ dl. Piskefløde til skum karry, salt, sukker ananas i skiver saltristede mandler ca. 150-200 gr. mayonnaise. Mayonna...
-
4 kalveschnitzler på ca. 125 g. hver 70 g mel, blandet med salt og peber 1 spsk olivenolie 25 g smør salt og revet skal af 1 øko citron ...
-
Sådan laver du hummerravioli – til 4-6 personer Selve hummerne 2 hummere 1 dusk dild 2-3 laurbærblade 5-6 peberkorn 1. Kom rigeligt v...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar