torsdag den 15. december 2011

Apfelstrudel

1200 g æbler
150 g rosiner
100 g mandler
150 g sukker
2 tsk kanel
100 g rasp
125 g smør
En rulle filodej optøet

Til pensling - 1 sammenpisket æg

Tilbehør:
flødeskum

  1. Giv rosinerne et opkog og lad dem dryppe godt af.
  2. Skræl æblerne, skær dem i små terninger eller riv dem groft.
  3. Skold, smut og hak mandlerne fint.
  4. Bland rosiner, mandler, æbler, sukker, kanel, rasp og smør.
  5. Læg 2 lag filodej ud på bordet, ovenpå hinanden
  6. Fordel fyldet over dejpladen og rul dem sammen som en roulade
  7. Løft dejrullen over på en smurt plade og pensl den med sammenpisket æg.
  8. Sæt den i en oven ved 200 - 225 grader varm ovn og bag i ca. 40 min.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hummerravioli med cremet hummersauce og dild

Sådan laver du hummerravioli – til 4-6 personer Selve hummerne 2 hummere 1 dusk dild 2-3 laurbærblade 5-6 peberkorn 1. Kom rigeligt v...