tirsdag den 22. november 2011

Susans’s kylling m. karrydressing


Kogt kylling

2½ dl. Piskefløde til skum
karry, salt, sukker
ananas i skiver
saltristede mandler
ca. 150-200 gr. mayonnaise.

Mayonnaise og flødeskum blandes forsigtigt, smages til med karry, sukker, salt.
Portionsanrettes:
Ovenpå en skive ananas kommes kyllingekød, herpå en pæn skefuld dressing. Pyntes med saltristede mandler evt. en halv cherrytomat og karse.

Saltristede mandler:
På en tør pande kommes ca. 4 spsk. FINT salt. Panden varmes meget op. Heri kommes smuttede GROVhakkede mandler. Disse ristes i saltet til de er gyldne. Kommes overpå et stk. bagepapir hvor de afkøler. Dette kan gøre dagen før) Pil de meget mørke mandler fra inden du pynter din ret.

Dressingen kan IKKE laves i god tid, men er meget nem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hummerravioli med cremet hummersauce og dild

Sådan laver du hummerravioli – til 4-6 personer Selve hummerne 2 hummere 1 dusk dild 2-3 laurbærblade 5-6 peberkorn 1. Kom rigeligt v...