tirsdag den 22. november 2011
Susans’s kylling m. karrydressing
Kogt kylling
2½ dl. Piskefløde til skum
karry, salt, sukker
ananas i skiver
saltristede mandler
ca. 150-200 gr. mayonnaise.
Mayonnaise og flødeskum blandes forsigtigt, smages til med karry, sukker, salt.
Portionsanrettes:
Ovenpå en skive ananas kommes kyllingekød, herpå en pæn skefuld dressing. Pyntes med saltristede mandler evt. en halv cherrytomat og karse.
Saltristede mandler:
På en tør pande kommes ca. 4 spsk. FINT salt. Panden varmes meget op. Heri kommes smuttede GROVhakkede mandler. Disse ristes i saltet til de er gyldne. Kommes overpå et stk. bagepapir hvor de afkøler. Dette kan gøre dagen før) Pil de meget mørke mandler fra inden du pynter din ret.
Dressingen kan IKKE laves i god tid, men er meget nem.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Hummerravioli med cremet hummersauce og dild
Sådan laver du hummerravioli – til 4-6 personer Selve hummerne 2 hummere 1 dusk dild 2-3 laurbærblade 5-6 peberkorn 1. Kom rigeligt v...
-
Kogt kylling 2½ dl. Piskefløde til skum karry, salt, sukker ananas i skiver saltristede mandler ca. 150-200 gr. mayonnaise. Mayonna...
-
4 kalveschnitzler på ca. 125 g. hver 70 g mel, blandet med salt og peber 1 spsk olivenolie 25 g smør salt og revet skal af 1 øko citron ...
-
Sådan laver du hummerravioli – til 4-6 personer Selve hummerne 2 hummere 1 dusk dild 2-3 laurbærblade 5-6 peberkorn 1. Kom rigeligt v...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar