onsdag den 23. november 2011

Polenta

1.4 liter hønsebouillon
175 g majsgryn eller majsmel
25 g smør
salt og friskkværnet sort peber

Bring vand eller bouillon i kog i en stor gryde. Tag gryden af varmen og hæld majsgryn eller majsmel i gryden i en jævn stråle, mens der piskes uafbrudt. Sæt gryden tilbage på blusset, og lad den stå ved svag varme.
Rør nu og da i majsgrøden, mens den simrer i 50-60 minutter, indtil den er tyk og cremet og unden klumper. Rør smørret i og smag til med salt og peber. Hold polentaen varm, indtil den skal bruges.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hummerravioli med cremet hummersauce og dild

Sådan laver du hummerravioli – til 4-6 personer Selve hummerne 2 hummere 1 dusk dild 2-3 laurbærblade 5-6 peberkorn 1. Kom rigeligt v...