1.4 liter hønsebouillon
175 g majsgryn eller majsmel
25 g smør
salt og friskkværnet sort peber
Bring vand eller bouillon i kog i en stor gryde. Tag gryden af varmen og hæld majsgryn eller majsmel i gryden i en jævn stråle, mens der piskes uafbrudt. Sæt gryden tilbage på blusset, og lad den stå ved svag varme.
Rør nu og da i majsgrøden, mens den simrer i 50-60 minutter, indtil den er tyk og cremet og unden klumper. Rør smørret i og smag til med salt og peber. Hold polentaen varm, indtil den skal bruges.
onsdag den 23. november 2011
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Hummerravioli med cremet hummersauce og dild
Sådan laver du hummerravioli – til 4-6 personer Selve hummerne 2 hummere 1 dusk dild 2-3 laurbærblade 5-6 peberkorn 1. Kom rigeligt v...
-
Kogt kylling 2½ dl. Piskefløde til skum karry, salt, sukker ananas i skiver saltristede mandler ca. 150-200 gr. mayonnaise. Mayonna...
-
4 kalveschnitzler på ca. 125 g. hver 70 g mel, blandet med salt og peber 1 spsk olivenolie 25 g smør salt og revet skal af 1 øko citron ...
-
Sådan laver du hummerravioli – til 4-6 personer Selve hummerne 2 hummere 1 dusk dild 2-3 laurbærblade 5-6 peberkorn 1. Kom rigeligt v...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar