tirsdag den 22. november 2011

Pasta med tomat, spinat og ricotta



4 personer

Ingredienser :
1 fed hakket hvidløg
1 knsp tørret chili
olivenolie
2 ds flåede tomater
rødvinseddike
salt, peber
2 pk frisk pasta
250 frisk spinat
250 frisk ricotta

Fremgangsmåde

Sauter chili og hvidløg i lidt olie. Tilsæt tomater og bring det i kog. Skru ned og lad simre. Smag forsigtigt til med rødvinseddike, salt, peber og olivenolie.

Kog pastaen som anvist på pakken. Damp samtidig spinaten i et dørslag over pastaen. Vend den afdryppede pasta i tomatsaucen.

Server med en kæmpe portion spinat på toppen og masser af smuldret ricotta og et skvæt olivenolie over.








Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hummerravioli med cremet hummersauce og dild

Sådan laver du hummerravioli – til 4-6 personer Selve hummerne 2 hummere 1 dusk dild 2-3 laurbærblade 5-6 peberkorn 1. Kom rigeligt v...