tirsdag den 22. november 2011
Pasta med tomat, spinat og ricotta
4 personer
Ingredienser :
1 fed hakket hvidløg
1 knsp tørret chili
olivenolie
2 ds flåede tomater
rødvinseddike
salt, peber
2 pk frisk pasta
250 frisk spinat
250 frisk ricotta
Fremgangsmåde
Sauter chili og hvidløg i lidt olie. Tilsæt tomater og bring det i kog. Skru ned og lad simre. Smag forsigtigt til med rødvinseddike, salt, peber og olivenolie.
Kog pastaen som anvist på pakken. Damp samtidig spinaten i et dørslag over pastaen. Vend den afdryppede pasta i tomatsaucen.
Server med en kæmpe portion spinat på toppen og masser af smuldret ricotta og et skvæt olivenolie over.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Hummerravioli med cremet hummersauce og dild
Sådan laver du hummerravioli – til 4-6 personer Selve hummerne 2 hummere 1 dusk dild 2-3 laurbærblade 5-6 peberkorn 1. Kom rigeligt v...
-
Kogt kylling 2½ dl. Piskefløde til skum karry, salt, sukker ananas i skiver saltristede mandler ca. 150-200 gr. mayonnaise. Mayonna...
-
4 kalveschnitzler på ca. 125 g. hver 70 g mel, blandet med salt og peber 1 spsk olivenolie 25 g smør salt og revet skal af 1 øko citron ...
-
Sådan laver du hummerravioli – til 4-6 personer Selve hummerne 2 hummere 1 dusk dild 2-3 laurbærblade 5-6 peberkorn 1. Kom rigeligt v...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar