tirsdag den 22. november 2011

Ovnbagt fisk med sennepssauce og bacondrys

Ingredienser
(4 personer)

½ kg kartofler
4 porrer
6 pæne skind- og benfri portionsstykker fast fisk (lyssej eller torsk)
Citron
Havsalt
2 dl piskefløde
2 spsk grov sennep

Drys
Ca. 8 skiver bacon
1 dl persille

Tilberedning:

Skær de skrællede kartofler i ½ cm tykke skiver, kog dem i ca. 5 min., og hæld vandet fra.
Skær de rensede porrer i 1 cm tykke skiver, kog dem 1-2 min., hæld vandet fra, og læg kartofler og porrer i et smurt ovnfast fad.
Nu krydres fiskestykkerne med citron og havsalt og lægges ovenpå.
Pisk fløden let, og rør den med sennep. Fordel sennepsfløden over fisk og grønsager, og sæt fadet i en 200 grader varn ovn i ca. 25 min.

Rist baconen på en pande, og hak den sammen med persille. Drys det over den varme ret, og server.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hummerravioli med cremet hummersauce og dild

Sådan laver du hummerravioli – til 4-6 personer Selve hummerne 2 hummere 1 dusk dild 2-3 laurbærblade 5-6 peberkorn 1. Kom rigeligt v...