tirsdag den 22. november 2011

Kylling i rødvin, Italiensk


Ingredienser


1 kylling, ca. 1 kg skåret i stykker
1 stort løg fint hakket
½ chili, hakket
2 fed hvidløg – fint hakket
4-5 tomater, flået, befriet for sten og groft hakket
275 ml rødvin
7-8 spsk olivenolie

Pasta

Båndpasta (Tagliatelle)
Persille
Olivenolie

Fremgangsmåde


Varm olien i en stor gryde og svits løg og hvidløg til de er gyldne. Tilsæt kyllingestykkerne og brun dem godt på alle sider. Tilsæt vin, chilipeber, salt og peber og lad det koge ved lav varme under jævnlig omrøring til vinen er halvt fordampet. Kom tomaterne i, kog videre under låg i 30-35 minutter til kyllingestykkerne er møre. En lækker ret sammen med tagliatelle i olivenolie og masser af friskhakket persille.

Servering


Server med pasta og salat til italiensk mad.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hummerravioli med cremet hummersauce og dild

Sådan laver du hummerravioli – til 4-6 personer Selve hummerne 2 hummere 1 dusk dild 2-3 laurbærblade 5-6 peberkorn 1. Kom rigeligt v...