Ingredienser
1 kylling, ca. 1 kg skåret i stykker
1 stort løg fint hakket½ chili, hakket
2 fed hvidløg – fint hakket
4-5 tomater, flået, befriet for sten og groft hakket
275 ml rødvin
7-8 spsk olivenolie
Pasta
Båndpasta (Tagliatelle)Persille
Olivenolie
Fremgangsmåde
Varm olien i en stor gryde og svits løg og hvidløg til de er
gyldne. Tilsæt kyllingestykkerne og brun dem godt på alle sider. Tilsæt vin,
chilipeber, salt og peber og lad det koge ved lav varme under jævnlig omrøring
til vinen er halvt fordampet. Kom tomaterne i, kog videre under låg i 30-35
minutter til kyllingestykkerne er møre. En lækker ret sammen med tagliatelle i
olivenolie og masser af friskhakket persille.
Servering
Server med pasta og salat til italiensk mad.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar