Ingredienser
(4 personer)4 gulerødder, revne
1 spsk kartoffelmel
Salt og peber
Revet muskatnød
Lidt olie til at smøre fadet
Grov råkost:
Tilberedning:
Brun kødet i en gryde uden fedtstof, til det skiller. Tilsæt
løg og gulerod og krydr med salt og peber. Skræl kartoflerne, skær dem i skiver
og fordel dem i et smurt ildfast fad. Hæld kødet over.
Rør kartoffelmel sammen med 1 dl mælk i en gryde. Tilsæt
resten af mælken og kog sovsen igennem. Tilsæt osten og lad den smelte i
sovsen. Smag til med salt, peber og muskatnød.
Hæld ostesovsen over kartoflerne og kødet og ryst fadet, så
kartofler, kød og ostesovsen bliver blandet. Stil fadet midt i ovnen ved 200
grader i ca. 50 min.
Riv hvidkål og gulerødder ganske fint på råkostjernet, bland
det med ananastern og hæld til sidst saften over råkosten.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar