4 kalveschnitzler på ca. 125 g. hver
70 g mel, blandet med salt og peber
1 spsk olivenolie
25 g smør
salt og revet skal af 1 øko citron
1,75 dl hvidvin
1,75 dl hønse- eller grøntsagsbouillon
2 spsk kapers, skyllede og afdryppede
2 spsk. bredbladet persille, hakket
Læg kalveschnitxlerne mellem 2 stykker husholdningsfilm og bank dem helt tynde med f.eks. en kagerulle. Vend kødet let i det krydrede mel.
Varm olie og smør i en stor sauterpande og steg schnitzlerne i ca. 2 minutter på hver side, til de er lysebrune. Tag dem af panden, sæt dem til side og hold dem varme.
Hæld citronsaft og revet skal, bouillon og hvidvin på panden og bring det i kog. Lad det koge kraftigt i 3-4 minutter, indtil halvdelen af væden er fordampet. Skru ned for blusset.
Læg kalveschnitxlerne tilbage på panden og dæk dem godt med saucen. Rør kapers og hakket persille i.
Smag til med salt og peber, server straks.
Tilbehør kartofler i ovn
800 g skrællede kartofler skåret i terninger på ca. 1 cm
5 fed knust hvidløg
saften af 1 citron
3 spsk. olivenolie
1 stor håndfuld frisk rosmarin grofthakket
salg og peber
Forvarm ovnen til 200 grader
Kom alle ingredienserne i en stor skål og krydr godt med salg og peber. vend det hele sammen.
Bred det ud i en stor, let smurt bradepande og sæt dem i den varme ovn i 45-50 minutter, indtil kartoflerne er gyldenbrune. Vend 2, 3 gange under stegningen.
Server kartoflerne på et varmt fad.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Hummerravioli med cremet hummersauce og dild
Sådan laver du hummerravioli – til 4-6 personer Selve hummerne 2 hummere 1 dusk dild 2-3 laurbærblade 5-6 peberkorn 1. Kom rigeligt v...
-
Kogt kylling 2½ dl. Piskefløde til skum karry, salt, sukker ananas i skiver saltristede mandler ca. 150-200 gr. mayonnaise. Mayonna...
-
4 kalveschnitzler på ca. 125 g. hver 70 g mel, blandet med salt og peber 1 spsk olivenolie 25 g smør salt og revet skal af 1 øko citron ...
-
Sådan laver du hummerravioli – til 4-6 personer Selve hummerne 2 hummere 1 dusk dild 2-3 laurbærblade 5-6 peberkorn 1. Kom rigeligt v...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar