tirsdag den 22. november 2011

Hvidløgs flutes

50 g gær
3 dl lunkent vand
2-3 fed hvidløg
1 1/2 tsk groft salt
3 spsk olie
ca. 500 g mel
æg

Rør gæren ud i vandet. Tilsæt knust hvidløg, salt og olie. Bland derefter melet i ad et par gange, til det har en passende konsistens. Det hele æltes godt sammen og stilles til hævning i 40 min. Dejen formes til 3 lange flutes, og efter hæver i 15 min. De pensles derefter med æg, eller vand og bages ved 225 grader i ca. 15 min.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hummerravioli med cremet hummersauce og dild

Sådan laver du hummerravioli – til 4-6 personer Selve hummerne 2 hummere 1 dusk dild 2-3 laurbærblade 5-6 peberkorn 1. Kom rigeligt v...