800 g kartofler skåret i tynde skiver
2 kviste frisk timian, salvie og rosmarin
5 dl piskefløde
100 g smør
1 fed knust hvidløg
salt og peber
4 spsk. friskrevet parmasanost
Forvarm ovnen til 200 grader.
Læg kartoffelskiverne i et stort ildfast fad.
Varm fløde, smør, hvidløg, og krydderurter i en mellemstor kasserolle over svag varme, til fløden lige begynder at småkoge. Tag det fra varmen og lad det stå og trække samg i 10 minutter. Smag til med salt og peber.
Si flødeblandingen over kartoflerne, så urter og hvidløg sies fra. Drys parmasan over og sæt fadet i den varme ovn i 30 -35 minutter, til kartoflerne er bløde og overfladen fylden. Lad det svale en smule af inden servering.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Hummerravioli med cremet hummersauce og dild
Sådan laver du hummerravioli – til 4-6 personer Selve hummerne 2 hummere 1 dusk dild 2-3 laurbærblade 5-6 peberkorn 1. Kom rigeligt v...
-
Kogt kylling 2½ dl. Piskefløde til skum karry, salt, sukker ananas i skiver saltristede mandler ca. 150-200 gr. mayonnaise. Mayonna...
-
4 kalveschnitzler på ca. 125 g. hver 70 g mel, blandet med salt og peber 1 spsk olivenolie 25 g smør salt og revet skal af 1 øko citron ...
-
Sådan laver du hummerravioli – til 4-6 personer Selve hummerne 2 hummere 1 dusk dild 2-3 laurbærblade 5-6 peberkorn 1. Kom rigeligt v...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar