tirsdag den 22. november 2011

Emil's Gyldne fingerbrød



100 g. plantemargarine
480 g. hvedemel
2 tsk. karry
1 tsk. salt
1 pakke gær
3 dl. mælk

 Fremgangsmåde

Margarinen smuldres i melet. Tilsæt karry og salt.
Lun mælken og rør gæren ud heri (lillefinger-prøven).
Hæld mælk/gær i melet. Ælt dejen hurtigt sammen. Stil den til hævning i 20 min.
Dejen slås ned. Tril en pølse og del den i 24 stykker. Form hvert til et aflangt brød.
Lad brødene efter hæve på en bageplade i 15 min.
Pensles med sammenpisket æggehvide.
Bages i 15 min. Ved 200°.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hummerravioli med cremet hummersauce og dild

Sådan laver du hummerravioli – til 4-6 personer Selve hummerne 2 hummere 1 dusk dild 2-3 laurbærblade 5-6 peberkorn 1. Kom rigeligt v...