tirsdag den 22. november 2011
Emil's Gyldne fingerbrød
100 g. plantemargarine
480 g. hvedemel
2 tsk. karry
1 tsk. salt
1 pakke gær
3 dl. mælk
Fremgangsmåde
Margarinen smuldres i melet. Tilsæt karry og salt.
Lun mælken og rør gæren ud heri (lillefinger-prøven).
Hæld mælk/gær i melet. Ælt dejen hurtigt sammen. Stil den til hævning i 20 min.
Dejen slås ned. Tril en pølse og del den i 24 stykker. Form hvert til et aflangt brød.
Lad brødene efter hæve på en bageplade i 15 min.
Pensles med sammenpisket æggehvide.
Bages i 15 min. Ved 200°.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Hummerravioli med cremet hummersauce og dild
Sådan laver du hummerravioli – til 4-6 personer Selve hummerne 2 hummere 1 dusk dild 2-3 laurbærblade 5-6 peberkorn 1. Kom rigeligt v...
-
Kogt kylling 2½ dl. Piskefløde til skum karry, salt, sukker ananas i skiver saltristede mandler ca. 150-200 gr. mayonnaise. Mayonna...
-
4 kalveschnitzler på ca. 125 g. hver 70 g mel, blandet med salt og peber 1 spsk olivenolie 25 g smør salt og revet skal af 1 øko citron ...
-
Sådan laver du hummerravioli – til 4-6 personer Selve hummerne 2 hummere 1 dusk dild 2-3 laurbærblade 5-6 peberkorn 1. Kom rigeligt v...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar