Denne sauce kan fryses i et par måneder eller holde sig i køleskab i op til en uge.
6-8 pers.
1 stort fed hvidløg, finthakket
2 spsk olivenolie
1 tørret, rød chili smuldret
2 tsk tørret oregano
3 x 400 g italienske dåsetomater
1 spsk rødvinseddike
1 håndfuld frisk basilikum eller merian, eller begge dele, grovhakket
salt og friskkværnet peber
2-3 sksp ekstra jomfruolivenolie
I en tykbundet gryde steges hvidløg nænsomt i olivenolie. Chili, oergano og tomater tilsættes. Bland nænsomt, ved at tomaterne være hele og lade blandingen koge langsomt, får du en dejlig, sød sauce.
Bring det i kog og lad det simre nænsomt i 1 time. Tilsæt eddiken og rør og hak tomaterne i stykker og tilsæt friske basilikem eller merian eller begge, smag til og tilsæt 2-3 spsk af din bedste ekstra jomfruolivenolie.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Hummerravioli med cremet hummersauce og dild
Sådan laver du hummerravioli – til 4-6 personer Selve hummerne 2 hummere 1 dusk dild 2-3 laurbærblade 5-6 peberkorn 1. Kom rigeligt v...
-
Kogt kylling 2½ dl. Piskefløde til skum karry, salt, sukker ananas i skiver saltristede mandler ca. 150-200 gr. mayonnaise. Mayonna...
-
4 kalveschnitzler på ca. 125 g. hver 70 g mel, blandet med salt og peber 1 spsk olivenolie 25 g smør salt og revet skal af 1 øko citron ...
-
Sådan laver du hummerravioli – til 4-6 personer Selve hummerne 2 hummere 1 dusk dild 2-3 laurbærblade 5-6 peberkorn 1. Kom rigeligt v...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar