onsdag den 23. november 2011
Asgarges med balsamico og parmasan
500 g friske asparges
2 spsk. ekstra jomfruolivenolie
2 spsk. balsamico vineddike
2 spsk høvlet parmasan ost
friskkværnet sort peber
Forvarm ovnen til 220 grader
Vend aspargesene med 1 spiskefuld af olivenolien og læg dem i en bradepande beklædt med bagepapir. Bag dem i den varme ovn i ca. 10-12 minutter, til de netop er møre. Tag dem ud.
Læg aspargesene på et fad, og dryp dem med balsamico og resten af olivenolien. Drys med høvlet parmasan og friskkværnet sort peber.
Server dem varme.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Hummerravioli med cremet hummersauce og dild
Sådan laver du hummerravioli – til 4-6 personer Selve hummerne 2 hummere 1 dusk dild 2-3 laurbærblade 5-6 peberkorn 1. Kom rigeligt v...
-
Kogt kylling 2½ dl. Piskefløde til skum karry, salt, sukker ananas i skiver saltristede mandler ca. 150-200 gr. mayonnaise. Mayonna...
-
4 kalveschnitzler på ca. 125 g. hver 70 g mel, blandet med salt og peber 1 spsk olivenolie 25 g smør salt og revet skal af 1 øko citron ...
-
Sådan laver du hummerravioli – til 4-6 personer Selve hummerne 2 hummere 1 dusk dild 2-3 laurbærblade 5-6 peberkorn 1. Kom rigeligt v...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar