tirsdag den 22. november 2011
Agurkecreme til røget laks
6 – 8 pers.
2 agurker skrælles skæres i ”meget” små terninger. Saltes i 2 timer. Udvandes og presses fri for vand i et rent viskestykke.
Lage: 1 ½ dl. Mayonnise
3 ½ dl. Creme fraiche 18 %
3 tsk. Dijonsennep
peber, citronsaft efter smag.
Lagen røres sammen, og agurkerne røres i , kan evt. tilsættes lidt salt, men pas på da agurkerne stadig kan indeholde salt og laksen er salt. Kan serveres portionsanrettet eller laksen pænt lagt på fad og agurkecremem i en skål. Godt brød til.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Hummerravioli med cremet hummersauce og dild
Sådan laver du hummerravioli – til 4-6 personer Selve hummerne 2 hummere 1 dusk dild 2-3 laurbærblade 5-6 peberkorn 1. Kom rigeligt v...
-
Kogt kylling 2½ dl. Piskefløde til skum karry, salt, sukker ananas i skiver saltristede mandler ca. 150-200 gr. mayonnaise. Mayonna...
-
4 kalveschnitzler på ca. 125 g. hver 70 g mel, blandet med salt og peber 1 spsk olivenolie 25 g smør salt og revet skal af 1 øko citron ...
-
Sådan laver du hummerravioli – til 4-6 personer Selve hummerne 2 hummere 1 dusk dild 2-3 laurbærblade 5-6 peberkorn 1. Kom rigeligt v...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar