tirsdag den 22. november 2011

Agurkecreme til røget laks



6 – 8 pers.

2 agurker skrælles skæres i ”meget” små terninger. Saltes i 2 timer. Udvandes og presses fri for vand i et rent viskestykke.

Lage: 1 ½ dl. Mayonnise
3 ½ dl. Creme fraiche 18 %
3 tsk. Dijonsennep

peber, citronsaft efter smag.

Lagen røres sammen, og agurkerne røres i , kan evt. tilsættes lidt salt, men pas på da agurkerne stadig kan indeholde salt og laksen er salt. Kan serveres portionsanrettet eller laksen pænt lagt på fad og agurkecremem i en skål. Godt brød til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hummerravioli med cremet hummersauce og dild

Sådan laver du hummerravioli – til 4-6 personer Selve hummerne 2 hummere 1 dusk dild 2-3 laurbærblade 5-6 peberkorn 1. Kom rigeligt v...